Poprvé
Anotace: Možná trochu infantilní od "vážené dámy" :D, však dopřejte jí alespoň těch 5 minut slávy :)
Vyšla jsem ven na zahrádku,
koukám, že je v nepořádku.
Terasa je zanesena
listím suchým celičká,
zamést ji a poklidit,
to jen chvíle kratičká.
Dneska poprvé po zimě
rýpala jsem se též v hlíně.
Narcisky své malé lístky
ke sluníčku vztahují,
že se jim teď lépe dýchá,
snad mi v duchu děkují.
Přinesla jsem hrábě, kbelík,
za chvíli byl trávou celý
zaplněný až po lem.
A mé nehty, ráno bílé,
černé jsou od hlíny milé,
zašpiněné plevelem.
Kartáček a trocha vody
dají je zas do pořádku
a já zítra odpoledne
půjdu opět na zahrádku.
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Amelie M., Rozina, SmallGeorge, Psavec, Aiury, Zrska
Komentáře (6)
Komentujících (4)