Myší svět
Anotace: Myšky se nám množí.
Mladou myšku myšák svádí,
prý si spolu zadovádí,
sladká slůvka on ji piští,
nebude už žádná příští.
Ona však zná jeho spády,
obrací se k němu zády,
vím, kdo svedl Šedku, Hryzku,
zasloužíš si pár po pysku.
Myšák rychle mění plány,
jiným zas jsou sliby dány,
jeho výzvy rády slyší,
proto máme plno myší.
Přečteno 429x
Tipy 12
Poslední tipující: synanceia, PetTulak, SmallGeorge, Amonasr, Aiury, básněnka, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)