24 hodin

24 hodin

Anotace: ...motto 24hodin...

Tichou nocí pluje měsíc
obouvá hvězdičky
aby každá měla střevíc
až půjde těšit lidičky

tichou nocí víly tančí
pro skřítka svého
bosé nožky v mechu smáčí
pak o dlaně jeho

nad ránem paprsky nové
rozestelou postýlky
pro ulehnutí snové
s něžnými polibky

za rozbřesku vychází slunce
od východu na západ
by zahřálo tomu srdce
kdo šeptá mám ráda,rád
Autor vodnař, 20.05.2014
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Rozina, Aiury, Jort, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Některé obraty se mi moc líbí, jsou pohádkové, proto ocením.
(Co takhle složit pohádku, vepsat jí jemně do řádků..?)

21.05.2014 08:58:48 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel