ROK
Anotace: V zimě často říkám si, jak nádherně je v létě. Horký nápoj dávám si, hned líp je...
V zimě často říkám si,
jak nádherně je v létě.
Horký nápoj dávám si,
hned líp je na tom světě.
Když lepší časy nastanou,
a ledy v řekách tají.
Ti co zimu neradi,
lépe se hned mají.
V létě často říkám si,
jak nádherně je v zimě.
Lepší chladné námrazy,
než horka a nevlídně.
Rok se znova opakuje,
jak mám být spokojený ?
Jaro nyní vykračuje,
ideální stav není.
Komentáře (0)