První mráz
Pomalé slunce
narazilo do topolů
rozechvělo listy
jak mosazné plátky
jak kousky staniolu
námraza klouže z větví
jak kůže mokrého hada
Ne ještě není zima
ještě mě můžeš mít ráda
než usneme zimním spánkem
v chladném bezvědomí
do doby než se ledy venku
(i v nás?) zlomí
Komentáře (2)
Komentujících (2)