mezi břehy
se řeka bojí utíkat
že smrt jí běží v patách
takhle krok co krok
je ticho až bolí
i konejší
z nebeské louky seskočila slunce
a hvězdy zároveň
na zelené nebe
a včely nasadily
tisícihlasé
medové brumendo
přes tu smrt v patách je to moc příjemná momentka :o)
05.06.2014 18:38:06 | hanele m.
Hani - kynu ti velebně děkovacím mávátkem...
05.06.2014 20:55:41 | aravara