Podvečer léta
Anotace: Dnešní podvečer..
Je teplý podvečer
mraky rozmetaný.
Vlaštovky nabiraji spravný směr.
Chytaj mušky
vedrem ulitaný..
Je teplý podvečer,
skoro léto řekla bych.
A nad náma červánky
rudnou ,jak první hřích.
Je teplý podvečer,
Vedro odešlo si.
Chlad v příboji nahých těl,
zvedl se nad lesy.
Je teplý podvečer..
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Bakchus, Amonasr, jitoush, Pamína, Aiury
Komentáře (4)
Komentujících (3)