Anotace: ...
Sbírka: Jako voda
před bouřkou
pod okny libě hrají
a třebaže Múzy dnes nelétají
lehko je mi
mraky sestupují k Zemi
jsou jí stále blíž
gravitace, zemská tíž
k políbení nebyla skoupá
vláha už k nebi stoupá
a pod okny? odložený kříž
***
...odložený kříž pod okny se mi moc líbí...:-)
06.07.2014 10:57:09 | Jort
děkuji Ti :)
06.07.2014 19:54:18 | Radhuza
Nač bych se svlíkal a nahatý lítal,když se bouřka blíží?Žiji ruku v ruce s gravitací,těžko se mi zvedá,(jsou i jiní tací) a loupe mě v kříži!
06.07.2014 08:36:17 | Bakchus
však ty dobře víš, rozmilý šašku, netřeba nám zbavovati se svršků ;))
06.07.2014 08:51:39 | Radhuza
Nezne :-)
05.07.2014 22:44:18 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?