Sever
Ach,ty vzdálený severe,
touha,
za tebou jít.
Vidět tvých tisíc jezer,
stát u polární záře,
projít skrz tvé husté lesy
ach,ty zelený severe.
Tvoje sláva ,tvoje krása
tvoje louky zelené ,
tvoje vody čiré
a tvůj vzduch čerství
Ach ty vzdálený severe,
touha,
za tebou jít
Komentáře (0)