Kolemjdoucím hlavy točí
Kolemjdoucím hlavy točí
bystrou nožkou
s jiskrou v očích
pohazuje pyšně
hřívou barvy višně
neposedná, hravá
lásku, radost dává
v každý čas
voní nám tak libě
milujem to hříbě
a ono nás
Přečteno 405x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, JardaCH, jitka.svobodova, Jenda P., Amonasr, danaska
Komentáře (5)
Komentujících (5)