Anotace: :-)
Určitě kdyby to mělo formu pod sebou a rozdělené na sloky, bylo by to lepší :-)
Začatek se mi hodně líbí. Konec už tolik ne - ale myslím si, že se to zlepší časem :-)
Tak ať to píše :-)
25.07.2014 09:39:43 | Kubský P.
Ono to má být pod sebou, ale špatně se mi to rozformátovalo a ať to upravuju jak chci, prostě to zůstává stejný.
25.07.2014 10:13:04 | Laven De Brig