Anotace: ...
Zvláštní nastal klid.
Vítr pohrává si s listím stromů,
slunce paprsky hladí okolí...
V té kráse chce se snít.
O tom,že všechno má svůj smysl,
že ke stromu patří strom,
že nic nebolí...
...chce se osvobodit mysl.
Kladu si už dlouho otázku ohledně toho smyslu...a co když vše, co považujeme za smysl dění, co nás má údajně poučit, směrovat a nějak i obohacovat, žádný smysl nemá...
04.08.2014 16:08:24 | básněnka
Nemá smysl ze země sbírat a jíst plesnivé ovoce,kompost smysl má.
04.08.2014 20:36:40 | Anna Podi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?