Kočičan
Anotace: Skrze bájné dálky v obyčejný kout...
KOČIČAN
Dálkou k vrchům hlubokých roklí,
letím pruhy luk a mezí.
Vítr mi šlehá do očí déšť.
A kdesi hore krouží ptáci...
Šílenou rychlostí stesků,
vleče se celý den.
Malé hory příkrých svahů.
A kdesi hore zvoní obláčky vlny...
Po hřebenu lámu štíty,
co nás čeká u konce,
ni krásný světa kraj.
Jen ztracený kout v širém světu...
Tak tam jzedím sám,
bez smyslu
a s bandou malých tygrů.
Neb já jsem Kočičan...
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)