Za kalného dne
Řeka je zbarvená po dešti,
nemám z toho dobrý pocit,
nic dobrého to zřejmě nevěští,
divným jeví se mi tento čtvrtek.
Slunce je ukryto závojem mlhy,
mé mysli zmocňuje se smutek,
potřeboval jsem balzám na duši,
vyhledal přírodní končiny, luhy
i zde,se žal o mě pokouší,
není zde vůbec nic k vidění,
co by mohlo podnítit k rozkoši,
žádné siluety obdařených dam,
které mužskou fantazii jitří,
své zklamání nikterak neskrývám
zahleděn do neznáma, roztoužen,
potajmu, pod stromy toužím...
Přečteno 421x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, Aiury, Jeněcovevzduchukrásného, jitoush, střelkyně1, terezkys, Amonasr, jitka.svobodova, AndreaM
Komentáře (4)
Komentujících (3)