Zapadající nebe
Anotace: Pohled na večerní nebe :)
Azurová červeň, rtíky mladé panny.
rudé vlasy víly
třepotajíc se na nebi
při západu slunce.
Tajemný bál
Poměnková modř, plná studna čisté vody.
nejasnější modré oči
té rusovlasé
vílí dívky.
Jiskry v očích
Barvy jasné, střípky rozbité duhy
světla přicházející
velké radosti
či srdce ryvného pláče.
Nalezené lásky
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, jyrkaa, Gabriela Green, jitoush, básněnka, Amonasr, danaska, Kubský P., jitka.svobodova
Komentáře (10)
Komentujících (6)