Lán
Anotace: a pak že nemáme moře ...
Vítr se mezi klasy honí,
slunce ho při tom popichuje,
stejně letos jako loni,
ten příboj naše břehy okusuje.
Moře klasů se v rytmu vlní,
někdy jen lehce tancuje,
jindy jak bouře letní duní
a o kraje polí vlny rozbijí se.
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: takova, básněnka, Laven De Brig, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)