Anotace: všichni jsme občas jako to zrnko..někdy sami někde poletujeme...jindy jsme mezi ostatními...
zrnko pouštního písku
vítr si s ním hraje
ze strany na stranu
nečekaně
Vítr ustane
Tma na zem padá
Zrnko usíná
V měsíčním třpytu
Všechna rozzáří se
V jeden velký plát zlata.