Rozmluva květin
Anotace: No co. Prostě dobrá nálada. Pěkně svítilo slunko. Paráda :)
Každá květina očka na noc zavírá.
vlásky trávy se též uloží spát
kopretiny se na svět již dívají
unaveně, však malý vlčí mák
plačíc nad svým milovaným.
Vytrhnut ze země a zahozen.
Třesouc svou hlavičkou s korunou.
s korunou barvy červeného
hedvábí a její štíhlé tělo se
prohýbalo při každém vzlyku
přerušujíc noční ticho.
Sedmikráska utěšuje.
Kdo tušil, že sedmikráska čarovná víla?
rostlinky si padli do náruče
a za houslového vystoupení
cvrčků, mohli všichni pokojně
usnout za svitu švitořivých hvězd.
Tak dobrou noc křehké kamarádky.
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: Akrij8
Komentáře (0)