Anotace: ...
pravděpodobně mám co do činění s velmi vnímavým a hloubavým člověkem. a zase..začátek se mi líbí víc, ale tentokrát to zachránil ten konec. to je pro mně takový minimajstrštyk. jako celek mírně tajemná, melancholická báseň. já bych si k ní pustil třeba "guidce vocal" od genesis.
13.08.2015 19:55:33 | CoT