CÍTÍM TĚ
Anotace: ...ten "prsten" nepotřeboval,ale já mu ho s láskou "nasazuji jako ochranu" Toužíme a sereme se tam a neumíme žít ani tady na Zemi
Promítneš rudou záři
do středu
našich bijáků
pošeptáš mi poselství
z galaktických
lijáků
?
Je to jako
dar od bohů
co nemají jazyk,ale
umí malovat
pod širým nebem
u rybníka
počkám
"budu stanovat"
...a jako kaňka do pohádky
se pod husí kůži
vpiješ
Omotám si tě
okolo prstu
"a tím vytvořím prsten"
co si nikdy nepotřeboval
.
"Zouvám si boty
abych
oslavil svůj sen"
Přečteno 407x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, střelkyně1, Aida, Amonasr, jitoush, Pamína, Akrij8
Komentáře (0)