po stále matnějších ránech
zlatavému létu v patách
vešel jemně pastelový podzim
krajinu zkrápí vytrvalým deštěm
který vlastně ničím netěší
a střídá se dny šálivé krásy barev
a do toho vítr začíná zametat listí
trhat švestky a shazovat ořechy
aby na půst dobře bylo připraveno
Vítej. Máš hezké stránky. Básně taky.
01.10.2014 20:12:10 | Johny65