...postůj
dotkl se chlopně srdeční
jako na povel celý vzplál
pomalým krokem tanečním
jí z očí oheň vykřesal
nezadržíš vlastní stín
ani on nepostál
nabídl dary nevšední
pak k jejím nohám opadal
***
S neskonalou vroucí úctou..
.. ten nejvzácnější dar.**
Krásné vyjádření lásky.
18.10.2020 19:51:32 | jenommarie