Stromořadí
Ty stromy
nepadly jen tak,
pro nic za nic
Všechno má důvod,
původ, svůj obrys hranic
Beznaděj lidská
utopena v žalu
a ve sklenici vína
k nohám se kácí
čí je vina ?
Chudáci stromy v parku na náměstí….
Všechno se zdůvodní
v pravdě i bez ní !
Přečteno 459x
Tipy 8
Poslední tipující: terezčinapřezdívka, jitoush, Rozina, Jort, Lioness, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)