Malíř
Seděl u okna a mlčky sledoval,
padající listí ze staré lípy.
Držel svůj skicák v némž si maloval,
pozoroval její mohutné cípy.
Maloval kořeny,maloval větve.
Co bude a bylo, to vše maloval.
Plánoval jaro,doba,kdy vše kvete.
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)