Anotace: :(
Při vzpomínce na zimu
na zimu tu minulou,
zamrazí mne po těle
když údy stromů pohynou.
Jak krásné jste byly
jak krásné samý list,
zbyl jen nářek a pláč
zlomené větve bříz.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?