Mlha si ustlala
v zeleném polštáři,
bělostné jehličky
štípou mne do tváří.
Nefouká, nezebe…
„Zdráv buď, můj cestáři!
Pověz mi tajemství:
Cos vyčet ve snáři?“
„Šípkové skleněnky
s mrazem se nesváří,
uvnitř si džemují,
omáčku vytváří.
Otrhej větévku
mých rudých skleněnek,
vylaď z nich polévku,
vmíchej ji do rtěnek.
Až ony skleněnky
zacinkaj o sebe…
Dortíku, Dortěnku
jen rety k puse ber!“
ani nevíš jakou radost jsi mi udělal a ta fotka to je třešinka na dortu:-)Nááádhera,tímto se mě dotklo už kouzlo vánoc...
03.12.2014 16:33:09 | střelkyně1
Skoro jako by jsme chodili kolem stejného plotu. Ahoj Špádíku. Ladíš si tu hezké ráno? :O)
03.12.2014 08:36:31 | Tichá meluzína