Sněhuláci
Anotace: K obrázku SNĚHULÁCI od paní Jitky Valentové
Zima bílá,
zima čista,
přikryla svou peřinou
louky, lesy, ptačí hnízda.
Cukrové kopce tiše hlídá sněhulák a sněhulačka.
i když mají srdce z ledu,
mají v něm jen křehkou něhu,
objímají, hladí se,
láska jim vešla do srdce,
brzo tu budou Vánoce!
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, MARKO, CoT, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)