Stromy se nám klaní k zemi
tíhou ledu znaveny,
proč jsou k tomu odsouzeny?
Proč jsou ledem lámány?
Lidé jsou jen shon a chvat
těší se jen na návrat,
na návrat ke svým přijímačům,
brambůrkům a počítačům.
Stromy venku v chladu,
lidé v teple a smradu.