podivná piksla
Anotace: 16.6.2012 na zadání K. V. v časovém limitu 1/2 hod
1. Maličká jahoda si tiše pláče v lese
Brání se drogám nepije ba ani nekouří
Nejí a nespí a celý den se třese
Dokonce v noci sotva oko zamhouří
I sestra malina ta necítí se lépe
Byť patří k těm co snadno krutým červům odolá
Je strachy zelená a úzkostí se klepe
Už nikam nechodí a nepíše a nevolá
Ref.: Co to jen bylo uvnitř té piksly
To je to co jim nedá spát
Zřely to krátce - nervy jim kiksly
Z života se stal vodopád
2. Ten hrubý chlapec prošel loukou - splašil víly
Že to byl chuligán to myslím říkat netřeba
Pak sedl na pařez - nejspíš mu došly síly
A jal se mazat ňákou rudou hmotu na chleba
Tisíce tklivých hlásku zakvílelo světem
Když ten kluk jedl se vší krutostí co byla v něm
Ten pokrm co prý chutná dospělým i dětem
Na louce zbyl jen strach a piksla s názvem
Lesní džem
Přečteno 663x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Jenda P., danaska, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)