Anotace: Jako jin a jang, žena a muž.
Soulad dvou živlů
-
Teplo a chlad,
věčné pouto,
kteréž má spád
dvou řek soutok
Oheň a led
nemají spěch,
volají: "Zpět!"
i ve svých snech
Přesto jsou věrní,
věří souladu zátiší,
a i když se začerní,
nepuknou závistí
Zradou neovlivněni,
štěstím nelapeni,
láska je nepozmění
... a život?
Nezamění.