Anotace: (reedice)* * * - j.c.ben -
Kapka vody v zmrzlé kráse
noční hvězdě podobá se,
třpytí se, jak křišťál zvoní,
ty se pouze dívat smíš,
sáhneš na ni - rozplývá se,
už jí krásu nevrátíš. j.c.ben
je krásná jako zamrzlá slza štestí a radosti ...
16.02.2015 18:07:06 | střelkyně1
Moc pěkný nápad
30.12.2014 23:01:53 | adaj
Krátké a silné. Přesně takovou koncentraci mám rád.
30.12.2014 21:00:28 | Putovatel
nádherné.. ;)
30.12.2014 20:16:17 | Amelie M.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?