Anotace: Zkrácený sonet v trocheji.
Co zvěstuješ nám Baltazare
skze skřehotání
že vystřídá se zima s jarem
přijde brzy tání
či jsi to právě ty kdož seje
shůry vločky beznaděje
na člověčí hlavy
pronikavým hlasem krade
stromům lístí Zvěři mladé
městu jeho barvy
Zaujala... mám ráda tu dobu, i havrany. Jsem asi divná :-)
15.03.2015 13:33:09 | church.666
To já zas radši teplý podzim ;)
15.03.2015 14:02:51 | Tom Dvořák
Jo, ten je taky fajn, hlavně na procházky a focení :-)
15.03.2015 16:15:33 | church.666