Líc a rub
Emotikon Země znají všude
ve vesmíru kolem ní dál zvenčí
hádej, jaký je, ty, lidstvo chudé
duchem (co zabije, nevyléčí)
teď jinak: je úspěch racionální?
myslení spěchá, dál jsou jen ET
kyberprostor mozků nechvalný
řeší matrix hyenovitý
smajlík planety kulaté - líc
potažen černí z očí slzí
ač rub samý úspěch sebevíc
snaží se vršit, má úsměv drzý
Přečteno 404x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Květka Š., Manni3, Jort, Frr, zelená víla, Amonasr
Komentáře (0)