Poprvé
Jiskru v očích máš
když pozoruješ hory
Na hony vzdálený pahorky
se odrážejí v tvých kukadlech
Je čas víkendu !
Aprílové počasí se nevyčasí,
přesto tě neodradí od bláznivin
Dva rohlíky s máslem a salámem do chlebníku
a může se vyrazit
Už se těšíš,
zítra jedete se školou na výlet, na Sněžku
POPRVÉ
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)