Anotace: ...
Něco je ve vzduchu
(jaro to není)
Furt mrzne nad rány,
za kuropění.
Čekal jsem slunce,
květiny, vlaštovky;
orchestru krásnou hru
z pod jara taktovky.
Je tu nuda:
do čeho bych tak pích?
Čekám prvosenky
... a zatím napad sníh.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?