Opravdu je to tak, jak to vnímáme. Les je místo k odpočinku, relaxu, řekla bych přírodní antidepresiva. A hlavně jak rostou houby tak přinést domů pěkně kousky, nasušit na zimu a udělat pořádnou zásobu. Hřibu není nikdy dost. Měj se pěkně.
20.08.2023 04:03:35 | Marťas9
Les je živoucí nesobecká bytost sama o sobě. Nabízí vše aniž by cokoli očekával zpátky. Nevytváří si o nás falešné iluze. My lidé naproti tomu si vytváříme neustále plno iluzí a očekávání o někom, o čemkoliv, a když se nesplní přijde zklamání. Když v nás bude více lesa, staneme se lepšími lidmi. :O) Dneska musím ty svoje kluky vytáhnout odpoledne na výlet. Třeba do lesa? Jo. Inspirující báseň. :O)
20.02.2015 11:01:07 | Tichá meluzína