Sněhová bouře

Sněhová bouře

Anotace: ...

Sbírka: Od A do Z

Sněhová bouře
do tváří mě kouše.
Však krásná a něžná
je bouře sněžná.

Vločky sněhu
vplétá mi do vlasů.
Miluji něhu
těchto nečasů.

Pro někoho zlá,
současně nepříjemná.
Ale má
něco do tajemna.

Má něco do sebe,
když něžně mě kouše.
Když padá z nebe
v panenském rouše.
Autor Mia, 07.03.2005
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel