Harfy hlas
Anotace: Za starým mlýnem
,,,
Potůček za starým mlýnem
tam sedá sličná dívčice
na padlém tlejícím kmenu
dílu to dávné vichřice
ukrytá pod stromy stínem
slyšívá krásný harfy hlas
jak podpírá loktem hlavu
dočista zastaví se čas
když potok si brnká v splavu
,,,
Přečteno 508x
Tipy 19
Poslední tipující: AndreaM, Jenda P., střelkyně1, A42, Danger, Frr, jitoush, zelená víla, Amonasr, enigman, ...
Komentáře (13)
Komentujících (9)