Zatmění Slunce
Nad Isfjordem Slunce zčerná
ponoří se do Měsíce
páteční hra třírozměrná
rozžne v Pandořině skříňce
mých nočních můr hvězdy ve dne
v lesku mrožích klů se zhlédnou
tohle slibné dopoledne
zažít smím v životě jednou
černý disk promítnout na zdi
kazematů uvnitř srdce
ledového, bude v pasti
ztuhlou krev vypění prudce
do rtů, pár desítek vteřin
na to mám, skrýt v negativu
pozitiv, popsanou vejš skříň
zavřít proč chci, není divu
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Nikita44, enigman, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)