Hellefonna
Anotace: Západní Špicberk
Ohlížím se, nic a nikdo
zalezu do stanu v kruhu
z drátu pod alarmem, hnízdo
náleží zvláštnímu druhu
živočišní říše z jihu
tady je mi vším, s kopulí
nad hlavou, jež snáší tíhu
náledí zevnitř, strnulý
v spacáku se tulím strachem
co když je tu někde blízko?
k čertu s tím mým lidským pachem
line se proklatě nízko
nad ledovcem s nunataky
Sabine Land - zaslíbená
země pro stejné tuláky
jako já.. kde jste kdo, z pléna?
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, enigman, Amonasr, jitka.svobodova, Rozina, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)