déšť
Do tmy a ticha padají kapky deště.
Nádhera...
ať prší ještě!
Tiše sleduji tu krásu,
kapka stéká za kapkou,
první je druhé oporou.
Pouze spolu mají naději,
že správná je ta cesta.
Snad to tak je a kapka
nezůstane sama ze sta...
Komentáře (2)
Komentujících (2)