Zelené košilky jsou již pěkně nažehlené a naskládané v pupenech, vyšedlé koberce vyprané průzračným deštěm se také začínají vybarvovat... Konec konců, už přeci zaplatily sedmikráskovné... :)
27.03.2015 22:32:04 | AndreaM
tak jsem si říkal, že by byla škoda to sem nedat :-)
27.03.2015 21:54:26 | hledač