Ramlík na kocvárce
Jsou bobky a boby
a stovky králíků
mají zelené hody
stačí zahrada, nemusí do hospody....
Slunko paprsky rentuje
ušák po dohodě s králicí remluje
Žrádlo a láska
protřelá cháska
překlenou brody...
Přečteno 467x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)