..... popelem ve vlasech
zasvětil se
čarodějným tancům
ukončil dubnování
....budil se do jara
pletením trnových věnců
opěvoval zelenou trávu
leskem zbarvila se do ruda
to hynulo modro nebe
ve výdechu vůní písně slavíka
údolím jabloní
s koncem noci
se jeho srdce zapomnělo
toulat...
Něco mi to připomíná. Kus Tebe a půlku Jeníčka... Buď silná moja drahá!
22.09.2015 00:42:03 | Hannazka
Neboť nebesa
ta jediná věděla a nejvýš byla
kdy pláč je pravým lékem
kdy ho snést
18.05.2015 21:57:11 | zamotán v nedospělosti