Anotace: Mějte krásný skoro předvíkend
Na hřbitovech tančíme po večerech tango vášnivé,
v korunách stromů vyčerpáním spočineme.
Každým dnem tak vzdáváme hold krajině,
její dary přijmeme, menší vady na kráse promineme.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?