Červnová
Anotace: ...začíná léta čas..
I věci nepoznané mají smysl,avšak poznání ladí mysl
neznámé,když se naplní,stane se pranostikou pro určenost dní
stejně jak z Medarovi kápě,když čas přinese oblaka
čtyřicet dní kape a krajinu zkrápí deště ataka
pak z plodů třešní u silnice připnu víle náušnice
jež bosky bez střevíce je má snová tanečnice
senem zavoní posečená symfonie prožitků
obraznosti poklidná hladina v čarovném odlesku
kde pluje měsíček mezi lekníny
i Rusalčin střevíček a divoženek legíny
čtěme si pohádky i známé báje,kde dobro nezná strach
kde zvon lásky píseň hraje a zlo mění se ve větru v prach
Komentáře (0)