♫
...a slunce ještě svítí
než zapadne docela
krvavými šípy
do očí nás štípe...
stín padá na zemi
a tma se plíží
každý si nese svou
zemskou tíži...
jiskřící hvězdy
tiše nám svítí
černočerná noc plyne...
***
...první paprsky Zářícího
dopadly na chladnou zem
světlo a teplo k nám
se svěžím jitrem jde
zvedáš své oči na nebe
vítáš nový den...
S těmi paprsky Zářícího jsem si vzpomněla na Příhody Malého boha z ABC.
09.06.2015 22:42:31 | A42
...musím se smát, trefila jsi přesně do černého...odtud jsem to slovo Zářící opravdu "ukradl", nějak mi z dětství v paměti zůstalo...jak stejné mají lidé vzpomínky ;-)))
09.06.2015 22:52:56 | bogen
Asi jsme kupovali stejné časopisy. Ale mně se ten komiks líbí i teď. Bylo to bezva udělané.
09.06.2015 23:03:15 | A42