Na prvního máje
Anotace: Složeno letos na prvního máje.
Na prvního máje,ruka tvá i má je.
Na zelené trávě houf ted dětí vládne.
Květy, stromy, voní, ptáčci se radují.
Třešně jako nevěsty, smějí se ted u cesty.
A na lidské tváři, úsměv pěkně září.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)