Růže
Anotace: Pro mou oblíbenou květinu...
V nebi rostla květina,
andělé ji hýčkali,
lidem na zem seslali,
aby lidi těšila,
krásu trny chránila.
K nebi zpět ted vzhlíží,
kdo ji má rád tomu neublíží.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (0)