Slunko a Nebe
Anotace: ....s námi putují..
Slunko jen tak v medailonku
na duši se směje
slunko v barvě zvonku
melodii pěje
k snídani má kapky rosy
poobědvá vlastní stín
po večeři už jen prosí
noc o její vlahý klín
Nebe plné deštivých mraků
představeného všech kostelů
domov mnoha ptáků
i strážných andělů
nebe plné v záři teček
černožlutý nach
vyhledej si svůj míček
než se změní v prach
nebe plné bez předsudků
zná všechna trápení
vyřkne svoji sudbu
dle zrodu v znameních
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
Komentáře (0)